Communie en Lentefeest

Zoals ik al had vermeld moet een kind zich goed voelen tijdens de shoot en ik vind dat dit het beste werkt ergens op locatie. Al dan niet een locatie waar je kind al vaker heeft vertoefd. Als een kind wat kan rondlopen, spelen, dingen ontdekken dan denken ze niet meer aan die fotografe die de hele tijd loopt foto's te nemen en kan er ook voor zorgen dat je kind zich iets meer kan ontspannen wanneer je kind zich ongemakkelijk of zenuwachtig zou voelen. Zeg nu zelf, zo voor model spelen is voor ons als volwassenen ook geen makkelijke opdracht hé. Ik hou van spontane beelden dus je kind hoeft voor mij niet altijd in de camera te kijken te lachen!

 

We hebben dus eerst al een locatie nodig, eentje waar we wat kunnen rondwandelen en waar je kind zich op ‘t gemak voelt. Je moet het niet te ver gaan zoeken, maar je tuin is meestal toch niet het beste plan 

 

Heb je zelf een locatie waarvan je denk dat die perfect is voor je kind? Een locatie waar jullie veel gaan wandelen, een locatie waar je kind graag speelt, of eentje dat speciaal is voor jullie? Super! Laat het mij gerust weten en ik bekijk of deze geschikt is, wat meestal wel het geval zal zijn.

Heb je liever dat ik je help met het zoeken van een locatie? Geen probleem, ik geef je gerust enkele ideetjes! 

 

Naast die locatie is het ook belangrijk dat we een datum zoeken, deze reserveer je best minstens 4 weken voor de datum van de communie- of het lentefeest. Zo heb ik nog tijd genoeg om de foto’s en eventuele kaartjes af te werken en hebben we nog speling voor moest het weer helemaal niet meezitten. Dat kunnen we spijtig genoeg niet bestellen. Al hoeft het zeker ook geen super zomerse dag te zijn om mooie beelden op te leveren.

Als de locatie en de datum bekend zijn is het afwachten tot de dag zelf, dan maken we samen plezier en neem ik de leukste, gezelligste en eerlijkste beelden.


Wil je graag ook enkele gezinsfoto’s, geen enkel probleem!

Wanneer de shoot erop zit is het voor jullie even afwachten maar ik probeer alle beelden binnen de 2 weken af te werken. Daarna is het aan jullie om favorieten te kiezen voor op de kaartjes 

Ik maak al enkele ontwerpjes klaar waaruit je eventueel kan kiezen maar kan uiteraard ook een kaartje op maat maken voor jullie!

Het mooiste wat iemand kan worden is zichzelf

Binnenkort een communie- of lentefeest te plannen en willen jullie graag iemand die ervoor zorgt dat je kind helemaal zichzelf is op de foto?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Samen trekken we eropuit naar een leuk plekje en we gaan vooral plezier maken. Terwijl we samen lachen, praten, gek doen en genieten maak ik heerlijk pure en spontane beelden. Heeft ons feestvarkentje zelf een supertof idee dan gaan we hier ook zeker mee aan de slag.

 

Een spring in 't veld of eerder een bang muisje, dat maakt helemaal niks uit, wees gewoon lekker jezelf!

Meestal gebruik ik geen vaste props en maken we het beste van wat we vinden op de locatie zelf, maar wil je graag je bal, lievelingsknuffel,... Ook dit laat ik aan jou om te kiezen.