Huwelijk

jullie gaan trouwen?
Van harte gefeliciteerd met jullie plannen en succes met alle voorbereidingen! 

Graag zou ik jullie helpen met al 1 belangrijk detail op jullie lijstje en dat is namelijk het zoeken naar een geschikte huwelijksfotograaf.


Ik hoop dat we snel die klik voelen.Iedere mens en ieder huwelijk is anders en dat geldt evenzeer bij het zoeken naar jullie ideale fotograaf. Ik hou erg van emotie en geen al te stijf gedoe. Er moet niet steeds in de lens worden gekeken, er moet niet altijd worden gelachen, maar ik leg wel graag de échte momenten voor jullie vast. Een lach, een traan, een aanraking, opvallende details,… Daar kan ik van genieten! Geen uitdaging is mij te gek! 

 

Het is jullie speciale dag en jullie moeten je dus vooral goed in je vel voelen. Een groots feest met alles erop en eraan of eerder klein en intiem? Ik fotograaf ze even graag!

Als we samen op pad gaan voor de koppelshoot, werk ik heel ongedwongen. Jullie mogen lachen, praten, elkaar knuffelen en kussen,… Wees gewoon lekker jezelf en doe alsof ik er niet bij ben en jullie gewoon even samen genieten. Ik zal zeker niet vragen om constant in de lens te kijken, het belangrijkste voor mij is dat jullie je op je gemak voelen.

Wedding

Love, Laughter and happily ever after

Is dit nu net waar jullie naar op zoek zijn?

 

Aarzel dan niet en lees verder of stuur mij alvast een mailtje voor een kennismakingsgesprek of meer informatie hoe je me kan boeken voor jullie mooie dag.

 

Wanneer boek je mij beter niet?


Ik ben er zeker van dat je het beste kan samenwerken als je een klik hebt en als je kan spreken van wederzijds vertrouwen. Heb je dus liever enkel die perfecte catalogusfoto’s en hou je niet van spontane, grappige of emotionele momenten? Kijk je liever constant in de lens in plaats van bezig te zijn met de mensen rondom je? Ben je fan van de "klassieke foto” en heb je graag dat ik jullie constant begeleidt en poses plaats tijdens je shoot?
Dan vrees ik dat we die klik niet zullen vinden en kijken jullie beter uit naar een andere fotograaf, want alleen als de verwachtingen van mij en jullie hetzelfde zijn creeëren we de mooiste herinneringen.

Enkele voorbeelden van zij die jullie voorgingen:

Tine & Steven

Een vrolijk koppel met al 2 grote knappe dochters. Ze wilden graag een mengeling van de "klassieke foto's" voor de ouders en voor de rest wat speelsere foto's voor zichzelf. Het was de ganse tijd lachen en genieten.

Ann & Kurt

wonen al geruime tijd samen en zijn een echt topkoppel! Vlak voor corona uitbrak beslisten zij om hun liefde officieel te maken. Genieten van het leven is hun levensmotto.

Kizzy & Benny

Lieve mensen met een groot hart voor elkaar én voor dieren. Hun lieve hond was dan ook het bruidsmeisje van dienst. Zotte momenten, liefde en vooral veel plezier op deze dag!

Rommy & Michaël

Een fantastisch mooi paar met al 2 knappe zoontjes. Ze houden veel van wandelen en muziek, maar vooral van elkaar!

Marthe & Ruben

Pure liefde, ze straalden! Allebei levensgenieter en volop klaar voor de volgende stappen in het leven...

Sfeerbeelden huwelijken