Portret - gezin - koppel - vrienden

FOTO'S VAN JEZELF, JE KIND(EREN), KOPPELS, GEZINNEN & FAMILIES

 

 

Hou jij ook niet van geforceerde en overgeposeerde portretten, maar wil je eerder spontane beelden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Als fotograaf probeer ik vooral echte momenten met echte mensen in beeld te brengen. Je mag vooral jezelf zijn, ik ga je dan ook bijna nooit zeggen wat je moet doen, wel zal ik je helpen waar nodig.Ik hou niet van ongemakkelijke momenten.

 

We gaan samen op stap, ik geef hier en daar een aanwijzing en zo komen we tot de leukste beelden van jou, je gezin, jij en je liefste, jij en je hond,… Lachen, praten, gekke bekken trekken: alles mag.

 

Ik werk het liefst op locatie omdat ik vind dat portetten in de studio vaak te gemaakt zijn. Indien jullie dit echter verkiezen dan kan dit hoor!

Op een locatie is het ook veel makkelijker om kinderen mooi in beeld te brengen: die ze kunnen spelen, rondhuppelen, gek doen en gewoon lekker zichzelf zijn!Ze vergeten zo bijna even de camera die op hen staat gericht.

 Ik kan jullie uiteraard helpen met het vinden van een leuke plek maar des te leuker is het als we naar een tof plekje gaan waar jullie je thuis voelen. Ik sta open voor jullie voorstellen.

 

Heb je dan weer een heel speciaal idee rond een thema, dan wil ik gerust ook met jou een leuk projectje uitwerken en op beeld vastleggen.

 

De foto's worden geleverd in een online galerij ongeveer 2 weken na de fotosessie, ik werk graag in kleur of zwart-wit, afhankelijk van de sfeer van de fotosessie.

Friends & Family

Where life begins and love never ends