Portretten

Herinneringen...

 

Zo bijzonder en oh zo waardevol!

Kleine dagdagelijkse momenten alsook de grote gebeurtenissen in het leven die de moeite waard zijn voor jullie om even bij stil te staan.

 

Kijk maar eens naar social media of dergelijke. Mensen delen beelden van momenten en personen die veel voor hen betekenen. Familie, vrienden, huisdieren, hobby, speciale plekjes en allerlei zaken waar ze van houden.

 

Ik maak met veel plezier die beelden die voor jullie zo belangrijk zijn!

 

Alles is even uniek en ik maak graag tijd voor jullie om samen deze momenten te beleven en alles op een spontane en natuurlijke manier vast te leggen.

 

We gaan samen op pad en ik laat jullie volledig jezelf zijn met de nodige dosis geduld, humor en speelse momenten leg ik deze mooie momenten vast en giet ik er een "Kim sausje" over.

 

We trekken de natuur in op zoek naar een plekje waar we ons helemaal kunnen laten gaan, het hoeft niks té speciaal zijn. Voor mij hoeven jullie niet uren te gaan zoeken naar de toplocatie. Het mag zelfs op hele doodgewone plaatsen zijn zoals jullie eigen tuin, een gezellige zetel, plaatselijk parkje, midden in het bos, een winkel waar jullie graag vertoeven, een museum,...

In mijn eigen studio kan ook maar dan valt er al snel veel spontaniteit en bewegingsvrijheid weg en het voelt ook vaak veel minder natuurlijk aan.

 

Niks moet en alles mag - Je bent al perfect inclusief al je imperfecties!

Todays little moments

Become tomorrows precious memories